Se det goda!
Välkommen på föreningens avgiftsfria utbildningsdag den 9.2.2019 kring positiv pedagogik med Kajsa Vuorinen

Vilket tankesätt lockar du fram hos barn och unga? ”Det är ingen idé, jag lär mig ändå inte, jag lär mig ändå inte, jag lär mig ingenting, det blir bara fel , det blir så fel.” Eller: ”Bra, jag klarar det. Det lönar sig att försöka. Jag litar på mig själv, jag kommer att klara det här.”

Det bästa sättet att öka välfärden i samhället och välbefinnandet bland barn och unga är att lära dem hitta sina styrkor och

använda sig av dem. De styrkor vi har är färdigheter som vi kan utveckla. Styrkorna beskriver det goda i oss och hjälper oss att hantera motgångar som vi oundvikligen råkar ut för i livet. En pedagog som sätter fokus på sina egna och andras styrkor får kraft att orka bättre tack vare den här metoden och lär sig fokusera på det positiva i livet i stället för på det negativa. Under fortbildningen ges tips på sätt att upptäcka våra styrkor och vägledning i hur vi kan använda oss av dem.

Föreläsare: Kaisa Vuorinen, KM, erityisopettaja Tohtorikoulutettava, Helsingin yliopisto,

Tid: lördagen den 9 februari 2019 klockan 9.00–15.00

Plats: Hanaholmen, Hanaholmsstranden 5, Esbo

Vi bjuder på:

Föreläsning med Kajsa Vuorinen på finska

Morgonkaffe med tilltugg samt buffélunch


Anmälan sker via denna Anmälningsblankett eller på anmalningarsvenskabtlf@gmail.com , vi kvitterar din anmälan.Kom ihåg att meddela eventuella matallergier eller specialkost i samband

med anmälan. Det finns 55 platser.

Sista anmälningsdag är 12.1.2019.


Inom decembermånad tar vi emot anmälningar av våra egna medlemmar.
Därefter är studiedagen öppen för alla intresserade. Studiedagen kostar 60€ för icke medlemmar och faktureras i samband med anmälan.